Gyászértesítő

posted in: 2018 | 0

Tisztelt Tagtársak!

Mint ahogy már a MABOSZ közgyűlésen is hírt adtunk róla, szomorúan tudatjuk, hogy Hódi Tóth József tagtársunk, a csákvári Arizonica Arborétum megalapítója, 2018. április 23. napján, életének hetvenharmadik évében elhunyt. Szerettei, barátai, kollégái 2018.május 31. napján, az Óbudai Temető ravatalozójában vesznek tőle végső búcsút. (A családtól kapott gyászjelentés és táviratcím alább olvasható.) Nyugodjon békében!

Kedves Rokonok, Barátok, Munkatársak, Osztálytársak, Ügyfelek és Ismerősök!

Ezúton szeretnénk meghívni Édesapánk, Hódi Tóth József megemlékező búcsúztatására, amelyről a részleteket a csatolt gyászértesítőn található információban olvashatnak.

Édesapánk eszmei és természeti hagyatékát méltón és szeretettel fogjuk őrizni és mindent megteszünk azért, hogy életművét tovább ápoljuk és fenntartsuk. Ebben, ha szeretne, Ön is részt tud venni és együtt velünk arról gondoskodni, hogy mindez valóra váljon.
Egyik határozott célunk, hogy azokat a kertészeti újságírói cikkeket és az őáltala létesített és felnevelt csákvári Arizonica Arborétum bibliográfiáját, melyeket máig gondosan őrzünk, egy emlékpéldány könyvben adjuk ki.
Ennek megvalósításához fordulunk Önökhöz segítségért és lenne tiszteletteljes kérésünk, hogy a temetésre szánt koszorúk helyett annak értékével a hamarosan létrehozandó Arizonica Alapítványt támogassa majd.

Külön könyvben emlékezünk meg Édesapánk írói tevékenységéröl, amely verseit és próza írásait fogja magában foglalni és ehhez egy későbbi, adott időpontban lehet majd támogatóként hozzájárulni.
A emlék-munkák fejleményeiről – így az átutalási lehetöség módjáról is – folyamatosan fogunk értesíteni.

Kérjük írja meg teljes elérhetőségét illetve ha nem tudna a búcsúztatáson részt venni, vagy kérdése lenne vagy táviratot szeretne küldeni, tegye azt az alábbi címre:
Tóth Edit
1089 Budapest
Dugonics u. 3. I./18.
toth_edit_hu@yahoo.co.uk
00 36 30 218 4171

Köszönettel:
Tóth József lányai: Gabriella és Edit